BOOST je WORKOUT!

Met KickBooster zorgen we ervoor dat je alles uit je workout kunt halen en je jezelf beter voelt na een sportsessie. Onze missie is simpel: jou helpen met het verliezen van centimeters en behalen van je (afval)doelen! Wij geloven 100% in onze producten omdat deze uitvoerig zijn getest en effectieve ingrediënten bevatten.

KickBooster is ontwikkeld door AviFit beauty equipment. Zij zijn tevens distributeur van hoogwaardige afslankapparatuur en ontwikkelaars van AVI-SLANK. Mede dankzij de ervaring die is opgedaan in de afgelopen 20 jaar is AviFit beauty equipment in staat hoogwaardige afslankproducten te leveren. Met trots presenteren wij hiervan het resultaat: KickBooster.

De naam KickBooster bestaat uit 2 onderdelen. De stick zorgt door de actieve ingrediënten voor een ware ‘kick’ tijdens je workout. Daarnaast zorgen de buikband en afslanklegging voor een ultieme ‘boost’.

Betaalbaar

Graag helpen wij iedereen met het behalen van zijn/haar (afval)doelen. Hierbij horen eerlijke en betaalbare prijzen!

Kwaliteit

Bij KickBooster streven we altijd naar de hoogste kwaliteit. Onze producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen en ingrediënten om zo het beste uit jouw workout te halen!

Ervaring

De jarenlange ervaring van AviFit op het gebied van afslankapparatuur en producten hebben geleid tot de ontwikkeling van de KickBooster producten.